Locatie onafhankelijk werk, Iets voor jou?

Met je laptop onder een palmboom, met uitzicht op het strand.  Of een wereldreis maken terwijl je onderweg je boterham blijft verdienen. Maar ook gewoon niet langer dagelijks achteraan sluiten in de file. Zelf je tijd indelen en een beter work-life balans. Door de komst van internet, nieuwe tools en apps is het voor steeds meer mensen mogelijk om locatie onafhankelijk te werken.  Locatie onafhankelijk werk biedt ongekende mogelijkheden! Het klinkt natuurlijk heerlijk, en dat is het ook.  Maar locatie onafhankelijk werken is niet voor iedereen weggelegd. Zo moet je digitaal wel een beetje handig zijn en tenminste één goed ontwikkelde skill hebben. Eentje waar opdrachtgevers op zitten te wachten. Daarnaast word je meestal beoordeeld op je output.  Andere eigenschappen die onontbeerlijk zijn voor een Locatie Onafhankelijk Werker:

  • Resultaatgericht
  • Discipline
  • Kunnen plannen
  • Flexibiliteit
  • Zelfredzaamheid

Want ook al zit je op een exotische bestemming, je moet toch de deadlines halen en projecten op tijd afronden. Dat vraagt dus wel om een bepaalde instelling. Lees hier verder hoe deze locatie onafhankelijke werkers het doen!

Laura Versteeg
Laura Versteeg

Searcher

Laura werkt als searcher. Zij zoekt en vindt specifieke kandidaten voor bedrijven via internet.  Vervolgens legt zij contact met de kandidaat en probeert deze te interesseren voor het bedrijf of een specifieke functie.  

Soraya
Soraya

VA, vertaler en schrijver

Soraya reist veel. Wanneer zij niet in Nederland is, verzorgt Soraya verschillende aan marketing en communicatie gerelateerde diensten. Soraya werkt als remote copywriter, vertaler en als Virtual Assistant. 

Grafisch Vormgeefster
Debby van Hees

Grafisch vormgeefster

Debby is grafisch vormgeefster. Zij werkt voornamelijk met ZZP-ers en uitgeverijen. Hiervoor doet zij verschillende werkzaamheden. Zo  ontwerpt zij logo’s, flyers en andere marketing uitingen. 

Willem Hazel
Willem Hazel

Sales support

Willem is medewerker sales support. Hij doet telefonische acquisities voor klanten en ondersteunt de salesmensen. Willem benadert klanten en prospects telefonisch om een product of dienst aan te bieden.  

Jacqueline van Dijk
Jacqueline van Dijk

Virtual Assistant & Eventmanager

Jacqueline van Dijk is Virtual Assistant & Eventmanager. Ze helpt ondernemers met dat wat ze het allerliefste doet: organiseren! Zodat ondernemers zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn en energie van krijgen.

Videomaker
Diets Dijkstra

Videograaf

Diets Dijkstra is videograaf. Hij filmt en monteert video’s. Diets produceert bewegend beeld voor social media content en websites. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsportretten of aan aftermovies.

Ben jij ook een Locatie Onafhankelijk werker?

Deel je verhaal met ons!

Blijf op de hoogte! Volg ons op social media