27

Jaar ervaring in “connecting people”

 

42

Landen bezocht

 

20.000

Zeemijlen gezeild

 

101

Taken die je locatie onafhankelijk kan uitvoeren

          Waarom LOCATIE ONAFHANKELIJK WERK?

Werk dat bijdraagt aan een manier van leven waar je zelf voor kiest, maakt gelukkiger! Eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en het werk op je eigen manier indelen komt het werkplezier en de productiviteit ten goede!

Omdat werk iets is dat je doet en niet iets waar je naar toe gaat..

Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken” (Confusius)

Waarom flexibel werken?

                                                                              Wij zien graag dat mensen blij worden van hun werk. Werk is in onze optiek zoveel meer dan een noodzakelijk kwaad. Ok, eerlijk is eerlijk, met werken verdien je geld om van te leven. Maar als je het werk zo inricht dat het bijdraagt aan jouw manier van leven, dan draagt het werk ook bij aan jouw geluk.

Flexibel werk betekent dat de mens centraal stellen. Wij geloven dat mensen beter in hun vel zitten als ze zelf kunnen bepalen waar, wanneer en hoe ze (samen)werken. Dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het resultaat. En daardoor zal de productiviteit ook toenemen. Dus is flexibel werk ook goed voor de opdrachtgevers!

Waarom wij zo’n voorstander zijn van flexibel werken

Wij werken zelf ook op een zelfstandige en flexibele manier. En dat bevalt heel erg goed.  We hebben veel plezier in ons werk en onze productiviteit is ook behoorlijk hoog.

In de file staan vinden we tijdverspilling, hele dagen binnen in een vast kantoor zitten maakt ons sloom en ’s winters geen daglicht zien omdat je in het donker vertrekt en in het donker weer thuis komt, zorgt voor een somber gevoel.

Daarnaast zijn we niet per definitie het meest productief tussen 9 en 17 uur. De ene is een ochtendmens en de andere krijgt s avonds veel werk gedaan.

Wij spreken dus uit ervaring!

Waarom hebben wij Locatie Onafhankelijk Werk opgezet?

Vorig jaar zijn we in aanraking gekomen met het fenomeen ‘Digital Nomad’ en zijn wij geïnspireerd geraakt door deze levensstijl. We zagen hoeveel mogelijkheden er wel niet waren.

Wij houden zelf ook van reizen en vinden het fijn om regelmatig in een andere omgeving te zijn.

Door het werk als recruiter en HR businesspartner, sprak Elvira ook veel mensen. Gedreven en ambitieuze mensen, die hun werk en leven anders willen inrichten. Die niet per definitie op de tradionele manier carrière hoeven te maken.

Wij hebben Locatie Onafhankelijk Werk opgezet omdat wij geloven dat dit het werk van de toekomst is!

Locatie onafhankelijk werker E;lvira
Elvira Tibboel-Clemens

Wie ben ik?

Mijn naam is Elvira Tibboel-Clemens.  

De rode draad die tot nu toe door mijn carrière loopt, is die van het verbinden van mensen. Mensen met werk, bedrijven met mensen en mensen met mensen. Ondernemen, samenwerken, organiseren en netwerken zijn andere aspecten die altijd terugkomen.

Ik ben een actieve, opgewekte, energieke en communicatieve vrouw met een commerciële instelling en een oprechte interesse in mens en werk. Een ervaren allrounder, met managementervaring, op het gebied van HRM, recruitment en (arbeidsmarkt)marketing.

Ik ben gedreven, dienstverlenend ingesteld, resultaatgericht en een zeker pragmatisme is me niet vreemd. Ik voel me thuis in een flexibele omgeving, die in ontwikkeling is en waar ruimte is voor eigen initiatief. Ontwikkeling en zelfontplooiing zijn belangrijk voor me en ik zorg er dan ook voor dat ik me voortdurend blijf ontwikkelen.

Wat doe ik?

Direct na mijn studie in de Verenigde Staten,  begon ik als intercedente bij Start Uitzendbureau. Omdat ik alles leuk vond en van alles en nog wat erbij oppakte, volgde er intern al snel andere functies. Ik ging in het management development traject, werd accountmanager en vervolgens regiomanager voor de medische tak. Daarna was ik een aantal jaren actief in de markt van de gesubsidieerde arbeid, reïntegratie en outplacement. In de eerste instantie als rayonmanager verantwoordelijk voor 13 vestigingen (ongeveer 50 medewerkers).

Maar toen ik kinderen kreeg, koos ik bewust voor parttime werken en vervolgde ik mijn loopbaan als senior-loopbaanadviseur en jobhunter.

Na een kleine 13 jaar binnen de uitzendbranche gewerkt te hebben werd het tijd voor iets anders. Ik heb toen een tijdje als trainer op het gebied van klantgerichtheid gewerkt. Dat was ook erg leuk om te doen, maar de arbeidsbemiddeling bleef trekken en sinds 2009 ben ik weer actief binnen het recruitment.  Sinds 2010 ben ik tevens actief als associate partner bij Captiva: een werving & selectie bureau gericht op recruitment, HRM en Managementfuncties.

En verder…

Naast search, werving en selectie, houd ik me ook bezig met arbeidsmarktcommunicatie en HRM-activiteiten. In het verleden heb ik een gedegen marketing opleiding gedaan (Nima A, Nima B en Nima C). Dat komt me goed van pas, want recruitment en marketing hebben erg veel raakvlakken. In 2014 heb ik een Post-Bachelor opleiding Personeelsmanagement behaald, om mijn activiteiten als HR Business Partner verder te kunnen uitbreiden. 

Naast werk, heb ik natuurlijk ook een privé leven. Ik ben getrouwd met Herco en heb twee dochters Mila en Merel, die inmiddels al behoorlijk zelfstandig aan het worden zijn. Als ik niet werk, rijd ik graag paard of zeil ik op onze zeilboot. Daarnaast hockey ik in competitieverband en als er ijs ligt, bind ik graag de schaatsen onder. Televisie kijken op de bank, doe ik dus weinig…

Ik sta helemaal achter Locatie Onafhankelijk Werk! Zelf werk ik al jaren heel flexibel en dat is mijn productiviteit sterk ten goede gekomen. Ik spreek dus uit ervaring!
Bel mij gerust om te sparren, te overleggen of met me samen te werken! 06 27 511812

Alexia van den Bosch
Alexia van den Bosch

Web Assistant

Mijn naam is Alexia van den Bosch, ik ben 18 jaar en ik heb net mijn vwo diploma gehaald. Ik neem momenteel een gap year en werk nu tijdelijk als Web Assistant voor Elvira wat ik erg leuk vind en waar ik ook erg veel van leer. 

Ik vind het concept locatie onafhankelijk werk erg interessant omdat ik zelf veel in het buitenland heb gewoond en ik het liefst later ook veel wil gaan reizen. Ik ben net terug uit Florence waar ik de vakken Fotografie, Koken, Italiaans, Psychologie & Kunstgeschiedenis heb gevolgd.

In de rest van mijn tussenjaar ga ik werken als Web Assistant. Ik vertrek binnenkort naar Zuid-Afrika om mijn Engels Proficiency te halen. Daarnaast ga ik een fotografiecursus volgen in Kaapstad. 

Accountmanager en recruitment consultant

Ik ben Sophia van Wel. Mijn achtergrond is in recruitment, headhunting maar ook in marketing en communicatie voor werkzoekenden en werkgevers.

Ik heb een afgeronde studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht en ben hierna een aantal jaar werkzaam geweest in het hotelwezen. Al snel trok de uitzendbranche en heb ik gewerkt als intercedente, vestigingsmanager en uiteindelijk meerdere vestigingen aangestuurd.

Wegens de baan van mijn man zijn we verhuisd naar Londen waar ik enkele jaren als headhunter in de financiële dienstverlening in de City hebt gewerkt. Hier heb ik geleerd dat er altijd een ideale kandidaat te vinden is, zolang je durft af te wijken van de geijkte zoekpaden. In totaal hebben we 12 jaar in Londen gewoond. In Nederland heb ik ook gewerkt voor uitgeverijen in de marketing en communicatie, waarbij de focus lag op de carrièremogelijkheden en trends van afstuderende studenten, starters en (young) professionals.

Gedreven, gecommitteerd, betrouwbaar, snel, sportief, vriendschappelijk, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zelfwerkzaam horen bij mij. Tevens is humor belangrijk in mijn leven.

Ik ben getrouwd met Jasper en moeder van twee zonen van 12 en 15 jaar. Ik houd van het familieleven en gezelligheid. Ik tennis graag en eenmaal per week bootcamp ik met vriendinnen. Sinds kort doe ik aan yoga.  Ook zet ik mij in mijn vrije tijd in voor de sponsorcommissie van de hockeyclub. Daarnaast doe ik veel aan vrijwilligerswerk.

Locatie Onafhankelijk Werken kan zoveel voordelen opleveren voor de werkgever. Er zijn zoveel functies geschikt om uit te voeren vanaf een andere locatie dan het kantoor. Ik adviseer, bemiddel en begeleidt de werkgever graag bij de functies die geschikt om uit te voeren vanuit een andere plek. Dit levert meer creativiteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel op.

Sophia van Wel recruiter
Sophia van Wel-Damman
Een foto van Mila Tibboel in Jardin Majorelle
Mila Tibboel

Web Assistant

Ik ben Mila Tibboel en ik ben 19 jaar oud. Ik ben net klaar met mijn eindexamen en ga na de zomer geneeskunde studeren. 

In de komende drie maanden dat ik vrij ben ga ik reizen, en heb ik veel tijd om als WebAssistent te werken. Het lijkt mij ideaal om dit ook te blijven doen tijdens mijn studie. Ik zal vaak in de trein zitten, en dan kan ik die tijd effectief gebruiken om bijvoorbeeld wat klusjes te doen aan een website of de social media bij te houden. 

Daarnaast ben ik ook erg geïnteresseerd in de analytics van een website of bijvoorbeeld een youtube kanaal. Ik vind het erg leuk om te zien wat voor mensen bepaalde onderwerpen trekt, en hoe je daarmee verder kunt werken. 

Locatie onafhankelijk werken klinkt aantrekkelijk voor mij, omdat je dan je werk kunt uitvoeren op verschillende plekken, en zo beter je tijd kunt gebruiken. Ook wil ik in de toekomst graag blijven reizen, en daarom zou dit een goede combinatie zijn.

 

 

LOCATIE ONAFHANKELIJK WERK

bewerkt op de boot elvira

Blog Persoonlijk

Interesse in reizen en andere culturen heb ik altijd al gehad, maar vorig jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met het fenomeen ‘Digital Nomad’. Ik kocht het boek Handboek van Wereldburgers van Esther Jacobs voor mijn partner Herco, maar las het zelf in een ruk uit. ‘Dat wil ik ook!!’, zei een stemmetje bij mij van binnen. Vervolgens las ik het boek Digital Nomads en Een werkweek van 4 uur  van Timothy Ferris. Ik googelde er flink op los. Als een spons nam ik alle informatie die ik kon vinden over deze manier van leven en werken op… 

LOCATIE ONAFHANKELIJK WERK

Blijf op de hoogte!
Volg ons op social media