wonderlijk werken

”Leven en werken op jouw voorwaarden, het begint bij naar je hart luisteren en dat is het doel van deze online training”. 

Ben je op zoek naar een levensstijl waarin jij bepaalt wanneer je werkt, waar je werkt en waaraan je werkt. Je zoekt naar een manier om geld te verdienen terwijl je reist, of naar een manier om te reizen met je bestaande bedrijf. Je wilt een leven die je zelf kan ontwerpen en waarin jij zelf bepaalt wanneer je werkt, waar je werkt en waaraan je werkt. Wonderlijk Werken helpt jou met deze dromen te vervullen.

Diana Vermeij (1980) en Steven Zwerink (1982) ruilden hun corporate carrière in voor reizend ondernemerschap. Ze richtten Wonderlijk Werken in oktober 2012 op terwijl ze door Mexico reisden in hun antieke Volkswagen bus. Het idee voor Wonderlijk Werken kwam voort uit steeds meer vragen die ze kregen over onze levensstijl: “hoe verdienen jullie geld onderweg?“, “ik zou ook wel willen doen wat ik diep in mijn hart wil” en “denken jullie dat ik ook reizend geld zou kunnen verdienen met mijn skills?“

Het belangrijkste doel van Wonderlijk Werken is dat de deelnemers aan dit programma iets gaan doen met hun leven waar ze van droomden. Iets waarvan je hart sneller gaat kloppen en waar jij het liefst je tijd aan zou besteden als geld er niet toe deed. In het tweede deel van deze training gaat Wonderlijk Werken om met het idee een bedrijf te smeden zodat jij locatie-onafhankelijk in je levensonderhoud kunt voorzien.

Sinds 2013 verzorgt Wonderlijk Werken verschillende trainingen, allemaal op het gebied van lifestyle design. De trainingen kun je volgen in Costa Rica, Mexio, Nederland en ook online.In het tweede deel van deze training gaat Wonderlijk Werken om met het idee een bedrijf te smeden zodat jij locatie-onafhankelijk in je levensonderhoud kunt voorzien.

Tijdens deze trainingsdagen denk je na over en geef je antwoord op vragen zoals: 

  • Waar sta ik nu in het leven en hoe ben ik daar gekomen?
  • Met welke aannames ben ik gekomen tot waar ik nu ben?
  • Waarom doe ik wat ik doe (qua werk)?
  • Wat voor soort levensstijl zoek ik eigenlijk echt, wat past bij mij en waarom?
  • Hoe ziet een ideale dag in mijn ideale leven eruit?
  • Welke rol speelt geld, tijd en werk bij het realiseren van mijn dromen?
  • Welke rol spelen ‘de anderen‘ bij het realiseren van mijn dromen en waarom?
  • Hoe zet ik mezelf en mijn nieuwe plan neer op internet?
  • Hoe en waar vind ik klanten voor mijn nieuwe plan?

Blijf op de hoogte!
Volg ons op social media

Over ons

Onderdeel van ETC Consultancy 

Neem contact op 

Tel. +31 (0)6 27 511812

info@locatieonafhankelijkwerk.nl

Direct contact

Locatieonafhankelijkwerk| © 2016 All rights reserved