VIDEO- EN FOTOGRAAF

Visuele content wordt steeds belangrijker. Kijk maar aan de toenemende populaititeit van media als Instagram en Snapchat.

WAT DOET EEN VIDEO- OF FOTOGRAAF?

Als fotograaf of videograaf leg je (bewegend) beeld vast.  Je zorgt voor content in de vorm van beeld. Het beeld moet een verhaal vertellen over het bedrijf of een product. Vragen zoals: ‘’Hoe presenteert het bedrijf zich beter’’en ‘’Hoe geef je een goed beeld van het product’’’ zijn voor videografen en fotografen belangrijk. Wat wil je uitstralen?

Dit vak is een combinatie van techniek, creativiteit, vakmanschap en bijzondere ontmoetingen. Visuele content wordt steeds belangrijker waardoor er meer vraag komt voor video- en fotografen.

Videograaf is een beroepsnaam voor iemand die zelfstandig filmopnames maakt en die monteert tot teen film. Een videograaf wordt vaak door de war gehaald met een cameraman. Een videograaf is namelijk naast een cameraman ook de editor. 

Voor zowel videografen als voor fotografen is het werken op 1 vaste plek meestal niet nodig. Het hangt er erg van af waar de opdrachtgevers willen dat er gefotografeerd of gefilmd wordt. Daarom is het concept Locatie onafhankelijk werk ook voor deze beroepen toegankelijk.  

Blijf op de hoogte!
Volg ons op social media

Over ons

Onderdeel van ETC Consultancy 

Neem contact op 

Tel. +31 (0)6 27 511812

info@locatieonafhankelijkwerk.nl

Direct contact

Locatieonafhankelijkwerk| © 2016 All rights reserved