SEO SCHRIJVER

SEO

WAT betekent SEO?

SEO is een Engels begrip dat staat voor search engine optimization, wat zoekmachine optimalisatie betekent. SEO is een techniek die gericht is op het optimaliseren van websites of internetpagina’s voor de vindbaarheid door zoekmachines. Zoekmachines kennen namelijk waarde toe aan websites door middel van zoekmachine ranking factoren.

WAT DOET EEN SEO TEKSTSCHRIJVER?

Een SEO Schrijver is in eerste instantie een schrijver. Hij of zij moet dus goed zijn in het schrijven van teksten, maar hij heeft ook verstand van de werking van zoekmachines, zoals Google. Deze kennis moet dusdanig toegepast worden dat teksten aanslaan bij lezers en ook bij de zoekmachines.

Een goede SEO-tekst is prettig leesbaar voor mensen en zo begrijpelijk mogelijk voor zoekmachines. Als gevolg daarvan verschijnt de tekst hoger bij zoekresultaten en levert hij gratis bezoekers op via bijvoorbeeld Google.

Wat heb je nodig om goede SEO teksten te schrijven?

Om tot goede SEO teksten te komen moet je creatief zijn. De meeste schrijvers die beginnen met het zoekmachine vriendelijk schrijven richten zich teveel op Google. Het resultaat is dan een webtekst vol met robottaal. Of met andere woorden, een tekst die geschreven is voor Google, maar totaal niet prettig is om te lezen voor een bezoeker. En daar richt je je tenslotte wel op.

Voor een SEO schrijver is het erg makkelijk om flexibel te werken. Locatie onafhankelijk werk is daarom zeker een mogelijkheid voor SEO schrijvers.

Wil je werken als SEO schrijver, of wil je hier juist meer over weten? Klik dan op onderstaande link: 

Blijf op de hoogte!
Volg ons op social media

Over ons

Onderdeel van ETC Consultancy 

Neem contact op 

Tel. +31 (0)6 27 511812

info@locatieonafhankelijkwerk.nl

Direct contact

Locatieonafhankelijkwerk| © 2016 All rights reserved