Begeleiding start-ups en ondernemingen

 

Pinq Consult

pinq consult

Angelique slob:

“As Chief Happiness Officer I help startups to create freedom- and purpose centered company cultures based on 21st century organizational concepts.” Denk hierbij aan purpose-en valuedriven organisaties, zelfsturende teams, remote cultures en organisaties met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

WAT IS PINQ CONSULT?

Angelique Slob is Chief Happiness Officier en helpt startups met het creëren van een 21ste eeuw organisatie cultuur en het opzetten van succesvolle teams.

Angelique werkt met klanten van over de hele wereld en biedt haar diensten daarom remote aan (zij werkt dus zelf ook locatie-onafhankelijk). Voor haar startup klanten is dat geen probleem, deze hebben vaak zelf ook medewerkers of klanten in verschillende landen of werelddelen.

Angelique biedt programma’s aan voor startups in verschillende fasen van groei:

Voor early stage en kleinere startups zijn er programma’s van 1 of 3 maanden beschikbaar die focussen op purpose, values en op het ontwikkelen van een visie op cultuur en hoe dit in management te implementeren. Een goede aanvulling op bestaande incubator programma’s waar vaak niet zoveel aandacht aan cultuur wordt gegeven, terwijl investors dit toch vaak heel erg belangrijk vinden. Het is ook belangrijk om de eerste teamleden aan te trekken die de startup een goede start kunnen geven en het vormt de basis voor de verdere cultuur. In deze programma’s ontvang je materiaal en een aantal coaching sessies.

Voor wat grotere startups en startups met funding werkt Angelique met een beperkt aantal premium klanten. Voor deze startups werkt Angelique als dedicated Chief Happiness Officer. De begeleiding is volledig maatwerk en ze brengt haar expertise en kennis van andere startups in om de startups te helpen de teams te motiveren, een sterke cultuur te bouwen en door snelle fasen van groei heen te helpen. Vaak een uitdaging na een funding en zeker wanneer de teamleden over de wereld verspreid werken!

Blijf op de hoogte!
Volg ons op social media