Cursus Webassistant

 

webassistant programma

 

Weblish in Utrecht biedt praktische opleidingen op het gebied van WordPress Websites maken en alles wat te maken heeft met de online communicatie hierbij.

“Onze missie is om er voor te zorgen dat zzp-ers en kleine zelfstandigen maximaal kunnen beschikken over de voordelen die het werken via internet te bieden heeft, en dat ze met een klein budget een zo groot mogelijke impact met hun marketingacties kunnen maken.”

Weblish biedt een opleiding die erg geschikt is voor Virtual Assistants en andere office professionals met online ambities. Voor mensen die graag locatie onafhankelijk willen werken, dus.

Wil je zelf meer op marketing –en/of webgebied kunnen doen? In het Webassistantprogramma leer jij hoe je:

 • een WordPress website opzet; 
 • de website bijwerkt; 
 • social media kanalen update;
 • een webinar organiseert;
 • een nieuwsbrief maakt en verstuurt;
 • webstatistieken bekijkt;
 • een opzet maakt voor blogberichten;
 • en een basis webshop opzet.

De opleiding Webassistant is een opleiding gericht op de toekomst en is een hele goede basis voor mensen die graag locatie onafhankelijk willen werken!

Meer informatie: www.webassistant.nl

Cursus Webassistant

 

Bekijk mijn klantverhaal

Wat kan een Webassistant betekenen voor bedrijven en ondernemers

 

Groei van jouw bedrijf, daar ga je voor.  Het inzetten van een Webassistant kan de groei versnellen!

Het inzetten van een WebAssistant scheelt je enorm veel tijd en energie. Tijd en energie die jij kunt stoppen in andere zaken die belangrijk zijn voor de groei van jouw bedrijf.  

Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker voor de groei van een bedrijf. Online marketing is echter behoorlijk arbeidsintensief.

Het kost veel tijd de website te onderhouden. Regelmatig nieuwe content te plaatsen en daar ook nog geschikte foto of video materiaal bij vinden. Natuurlijk back-ups draaien en analyses bekijken om zo je bereik en je conversie te verhogen. En dan jouw website aan de hand van deze analyses te verbeteren….

Ook het maken en versturen van een periodieke nieuwsbrief en het updaten van het adressenbestand is een tijdrovende klus. Evenals het updaten van het adressenbestand, en het adequaat en snel reageren op reacties. 

Dan het bijhouden van de social media. Daar wil je wel zichtbaar aanwezig zijn. Dat betekent plaatsen van content, reageren op anderen. Deelnemen aan fora of discussiegroepen.  En dit ook consequent en regelmatig blijven doen….

Misschien helpt delen van kennis wel om jouw bedrijf verder te laten groeien. Het organiseren van webinars is wellicht een goed middel hiervoor. Ook dat kost redelijk wat tijd.

Zou het niet fijn zijn als iemand dat van jou overneemt?

Grotere bedrijven kunnen voor deze taken full-time iemand aannemen, maar bij kleinere bedrijven is het vaak zo dat iemand dat als klus erbij doet. Of het blijft door tijdgebrek liggen. Terwijl daardoor dus eigenlijk de groei van het bedrijf stagneert… 

De oplossing is een WebAssistant. Een WebAssistant is een expert die ondersteunt bij alles wat te maken heeft met het online (beter) zichtbaar maken van jouw bedrijf.

Zo kan een WebAssistant een (WordPress) website voor je ontwerpen die goed gevonden wordt door Google. En die ook up-to-date houden. Een WebAssistant heeft kennis van verschillende tools voor social media, zodat de processen geoptimaliseerd kunnen worden.

Maar een WebAssistant kan ook een simpele webshop voor jouw bedrijf opzetten, of jouw nieuwsbrieven verzorgen, bijvoorbeeld…

Kortom, een WebAssistant kan je veel werk uit handen nemen en helpen bij de groei van jouw bedrijf.

Het inzetten van een WebAssistant heeft meerdere voordelen:

 • Een WebAssistant werkt over het algemeen virtueel. Dat wil zeggen; op afstand online. Dat betekent dus geen extra kosten voor een werkplek, computer, apparatuur, woon- werkverkeer, etc.
 • Je kunt een WebAssistant al voor een aantal uren per week of maand inzetten. En ook alleen voor die taken die je zelf graag uitbesteedt.
 • De WebAssistant is meestal een zelfstandig ondernemer. Dus geen extra kosten voor verplichte premies, risico op ziekteverzuim, verzekeringen, vakantiegeld en alle andere kosten die er eigen personeel bijkomt.
 • Het werken op afstand, de afgebakende taken en het zelf te bepalen aantal uren, maakt dat samenwerken met een WebAssistant enorm effectief, efficiënt en flexibel is.

 Het inzetten van een WebAssistant scheelt je dus enorm veel tijd en energie. Tijd en energie die jij dan kunt stoppen in andere zaken die belangrijk zijn voor de groei van jouw bedrijf.  Kun jij je focussen op andere belangrijke zaken en jouw bedrijf!

 

 

Blijf op de hoogte!
Volg ons op social media

Over ons

Onderdeel van ETC Consultancy 

Neem contact op 

Tel. +31 (0)6 27 511812

info@locatieonafhankelijkwerk.nl

Direct contact

Locatieonafhankelijkwerk| © 2016 All rights reserved